2012. április 30., hétfő

Kasmír haj

Eltűntem, elnézést! Ennek több oka is volt... Költözés, új munka, ráadásul hetekig nem volt internetünk az új lakásban. De visszatértem! 


Paul Mitchell imádatomról, már írtam korábban, de újabb okot találtam rá, hogy továbbra is oda legyek a termékeiért. Mikor legutóbb vágattam a hajamból, tanácsot kértem kedvenc fodrászomtól, hogy mivel ápoljam a hajam, hogy ne legyen ilyen száraz. Paul Mitchell The Conditioner nevű termékét ajánlotta nekem, bízom benne, tehát meg is vettem rögtön, 3500 Ft volt. Drága fodrászom azt is elmesélte, hogy egyébként a márka ezzel a termékkel futott be, ezzel vált híressé, elismertté. Gyakorlatilag egy hidratáló balzsamról van szó, minden hajmosás után kell használni, a leírás szerint nem kell kiöblíteni a hajból, de a fodrászom szerint jobb inkább kimosni a hajból, mert elnehezíti. Könnyű állaga van, nekem nagyon tetszik az illata is, nem túl erős, de kellemes. Minden hajtípusra használható. Többek között tartalmaz gyömbért, alga kivonatot, aloe verát. Plusz adalék, hogy egy többfunkciós termékről van szó, a leírásban megtaláljuk, hogy többek között sminklemosásra, vagy láb, bikinivonal borotválásnál is alkalmazható. Mondjuk én nem pazarlom ilyesmire, mert azért nem olcsó, és a hajamnak van rá szüksége :) A napokban az egyik kolléganőm dicsérete győzött meg még inkább arról, hogy hatásos ez a kondicionáló, ugyanis megsimogatta a hajam, és meglepődve közölte, hogy a hajam olyan puha, mint egy kasmír pulóver! Ezek után még percekig simogatta a copfomat :)
Tudom az ára borsosnak tűnik, de valójában nem az, hiszen 300 ml-es, szemben az átlagos balzsamokkal, amik általában 200 ml-esek, ezenkívül kevesebb kell belőle, tehát sokáig elég. Én már 1 hónapja használom, és nem sok hiányzik belőle. Tényleg nagyon ajánlom! Aki nem hiszi, megsimogathatja a hajam! :)

Ezen a képen látszik, hogy egy Fructis samponhoz képest mekkora flakonról van szó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése