2012. július 19., csütörtök

Leárazásban szerzett gyögyszemek

Hétvégén elmentünk tesómmal nézelődni, hátha találunk valami jót, hiszen mindenhol leárazás van. Hát találtunk, még hozzá nagyon jó dolgokat, ráadásul nagyon áron. Íme:


Először a Nextbe mentünk, ahol ezt a szépséges táskát sikerült többek között beszerezni, nude-fehér-ezüstszínű, és hatalmas, igazi női táska, amibe bármi belefér. Úgy döntöttem ideje, hogy ne csak fekete táskáim legyenek, pláne, hogy nyár van. 8 fontba került, tehát kb 2800 Ft, ami még otthon is jó ár, itt meg pláne.


Ez a cipő szerelem volt első látásra. Egyetlen egy darab maradt belőle, ami pont a mi méretünk (tesómnak és nekem, kb ugyanakkora lábunk van), így miután megállapítottuk, hogy mindkettőnkre tökéletes, közösen megvettük. Szintén Nextből van, és egy jelnek tekintettük, hogy ez az egy volt már csak. Ez ránk várt, nem vitás :) Ráadásul átszámolva mindössze 7000 Ft volt. Eredeti ára 45 font volt, vagyis 16000 Ft.


Képen nem igazán mutat ez a szoknya, de élőben szuperül néz ki, klasszikus formája van, magasított derekú. Ez olyan mindenre jó szoknya, attól függ mivel vesszük fel, alkalmas állásinterjúra, vizsgára, de bulizni, vagy akár esküvőre is. A kedvenc részem benne a két zseb rajta. Már teljes áron is beleszerettem, de valamiért nem vettem meg, azt hiszem működött a 6ik érzékem, és tudtam, hogy le fogják árazni. 7 font volt, kb 2500 Ft... :) amúgy H&Mben vettem.


Nem túlzok, ha azt mondom, hogy ezt a ruhát már 2 hónapja nézegetem a New look-ban. Az eredeti ára sem volt olyan vészes(25 font), de eldöntöttem, hogy ezt le fogják nekem árazni. És igazam lett :) Már régóta vágyom egy maxiruhára, így nagyon boldog vagyok, hogy 10 fontért hozzájutottam :) (igen 3500 Ft volt...elég jó ár) Szerelmes vagyok a hátán lévő csipkerészbe, olyan gyönyörű!


Vettem még egy szoknyát, ami szintén nem mutat nagyon képen, de élőben baromi jól néz ki. Rojtos körben, amolyan 20as évek stílusban, egy miniszoknyáról van szó. A legjobb része, hogy a szoknya alatt egy kisnadrág található, ami természetesen nem látszik felvéve, de lássuk be elég praktikus, ha véletlen felcsúszik a szoknya, senki nem láthat semmilyen intim részletet belőlünk :) Amellett, hogy szerintem, nagyon jól néz ki, iszonyú kényelmes, az egész sztreccs, és a dereka is gumis. Ő 13 font volt, vagyis 4500 Ft.


Végre találtunk olyan testláncot, ami tetszik! Az már csak hab a tortán, hogy 3 font, volt vagyis 1000 Ft!!!
Már most imádom! A New look-ban sikerült egyébként rálelnünk.
A testláncokról már írtam korábban:


Végül egy fülbevalót vettem még, ami elég extrém darab, iszonyú hosszú! Azonban, fonalból van ezért rendkívül könnyű, így nem szakad le tőle a fülem :) Szerintem gyönyörű, és roppant egyedi darab! A Topshopban vettem, ahol imádom az ékszereket, rengeteg különleges darab van. Az eredeti ára mondjuk elég húzós, 15 font, 5250 Ft, de én csak 4,5 fontért vettem, vagyis 1500 Ft-ért, ennyit mindenképp megért!

Ezeken kívül, még fehérneműt sikerült kedvező áron beszerezni a La Senzában, aminek a termékeiért oda vagyok. Aki nem ismeri, és külföldön jár, mindenképp nézzen be az üzletükbe, mert csodaszép dolgaik vannak. Ezeket nem mutatom, meg, ha nem haragszotok :)

Nos, ti voltatok bevásárlókörúton mostanság? Miket szereztetek be a leárazások alatt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése