2012. november 1., csütörtök

Csinálj belőle masnit! - Tie it like a bow!

Nemrég vettem egy új kabátot, illetve cipőt télre, és mindkettőt imádom! A cipő egy wedge sneakers, vagyis magasított talpú tornacipő - fogalmam sincs, hogy hogy hívják ezeket magyarul -, ami eléggé megosztó darab, az emberek egy része szerint nagyon jól néz ki, a másik rész szerint pedig borzalmas. Én a "nagyon tetszik" tábort erősítem, bár elismerem, hogy sok van ami ormótlan, és rosszak az arányai, nem könnyű stílusos egyedet találni, de például az, amit én vettem szerintem rendkívül ízléses darab: .

Nagyon kényelmes, jó meleg, és még magasít is rajtam, ami rám fér, és teszi ezt anélkül, hogy fájna benne a lábam. Ráadásul nem is volt drága, 25 fontba került, ami kb. 8750 Ft. New lookból van egyébként. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a tornacipőket, nagyon kényelmes és sokoldalú darabok.

A kabát pedig alapvetően pufi anyagból, de karcsúsított - utálok hóemberként kinézni, akkor inkább megfagyok -, katonazöld, van egy öv a derekán (amit én, persze lecseréltem), műbőr ujja van, és van egy nagy, meleg, szőrös kapucnija.


Természetesen tegnap is rajtam volt ez a két darab, egy fekete szoknyával, és egy feltűnő színű harisnyával kombináltam, hogy ellensúlyozzam a zöld kabát katonás, fiús jellegét:


A sálamból masnit csináltam, tegnap találtam egy képet, onnan jött az ötlet, nem is hiszem el, hogy ez még sosem jutott eszembe, pedig baromi jól néz ki :)


Kép: pinterest

Kössetek ti is masnit a nyakatokba, és biztos jókedvvel indul majd a napotok :)

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése