2013. január 30., szerda

Paul mitchell hővédő spray - Paul Mitchell Heat Seal


Úgy tűnik szép lassan megtalálom a tökéletes ápolószereket a hajamhoz. Mivel sokat vasalom, illetve alapból is elég száraz típusú hajam van, a vége könnyen törik, szárazzá, egészségtelenné válik. Gondolom ezzel a problémával nem vagyok egyedül :) Imádom a hajam, és igyekszem óvni amennyire csak lehet, ezért már viszonylag sok terméket kipróbáltam. Most a hővédőkről gyűjtött tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Mikor bejöttek ezek a termékek, kicsit szkeptikusan álltam hozzájuk, nem tudtam elképzelni, hogy tényleg hatásosak lehetnek. Aztán feladtam aggályaimat, és elkezdtem kipróbálni őket. Persze legelőször tanácstalanul álltam a polcok előtt, végül a L'oréal Hot Straight nevű hővédő krémre esett a választásom:


Krémes, könnyű állagú, isteni illata van, egyszerűen el lehet oszlatni a hajon. Elégedett voltam vele, több flakont is elhasználtam belőle egymás után.

Második próbálkozásom, a got2b Straight on spray-je volt, amit igazából azért próbáltam ki, mert féláron volt épp kapható, és bár elégedett voltam a L'oréal krémmel, gondoltam ideje kipróbálni valami mást, egy vizes alapú hővédőt. Őszintén szólva nem nyerte el a tetszésemet, illata nem sok van, ami van az is rémes, vizes állagú, átlátszó, a hajamon semmilyen változást nem észleltem tőle, talán még szárazabb is lett, de egészségesebb semmiképp.

Ezután visszatértem a L'oréalhoz, majd a fodrászom ajánlotta a Paul Mitchell hővédő spray-jét, és mivel már akkor használtam a hajlakkját (erről már írtam itt), illetve a kondicionálóját (erről is írtam itt), és mindkettőt imádtam (és azóta is imádom!), úgy gondoltam megérhet egy próbát.


Nem kellett csalódnom! Természetesen ezt is imádom, csak úgy mint a Paul Mitchell összes termékét, amit eddig kipróbáltam. Vizes alapú, átlátszó folyadékról van szó, spray, mint a képen is látható. Az illatáért odavagyok, akárhányszor ráfújom a hajamra, mindig úgy érzem magam, mintha a fodrászatban ülnék. A hajam pedig láthatóan, tapinthatóan egészségesebb, fényesebb tőle, tehát kimerem jelenteni, hogy tényleg védelmet nyújt a hajszárító, hajvasaló ártalmas hője ellen. És csak úgy mint az összes PM termék, ez is nagyon sokáig elég. Én majdnem minden hajmosás után használni szoktam, és 6 hónapig legalább kitart (bár még nem fogyott el az első flakonom, így nem tudok pontos időtartamot mondani), szóval megéri az árát! Csak ajánlani tudom :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése