2013. február 7., csütörtök

Januári leárazások - January sale

Nem szeretem a telet, de a januárt két dolog miatt kedvelem, az egyik, hogy ebben a hónapban van a szülinapom, a másik, hogy ilyenkor vannak a legjobb leárazások :) Karácsonyra általában pénzt kapok a szüleimtől, amit januárban elköltök, hiszen 2szer annyi dolgot tudok venni, mintha decemberben vennék rajta meg mindent teljes áron. És a Karácsony amúgy is a családról szól, nem az ajándékokról, pláne mióta távol élek az otthonomtól.
Idén sem tudtam ennek ellenállni, sok szuper dolgot sikerült beszereznem, és mindet hihetetlenül jó áron! 

Accessorize

Méhecskés gyűrű, imádom! Az árára pontosan nem emlékszem, de kb 1000 Ft körül volt, a reptéren szereztem be, mikor visszajöttünk.

Van egy gyűrűm, ami 3 három karikából van ugyanígy összefűzve, nagyon szeretem. Örülök, hogy találtam hasonlót szisztémájú karkötőt. Ezt is a reptéren vettem, kb 1200 Ft volt. 

Hónapok óta keresek egy szép kötött infinity scarfot (magyarul hogy hívják ezt a típusú sálat?), és végül ez nyert. 10 font(kb 3500 Ft), meleg, puha, nagyon szeretem. (És ez a sál jó példa arra, hogy a leopárd minta is lehet ízléses.)

 H&M

A H&M-ben most csak ezt a szoknyát találtam, még egy példa arra, hogy a leopárd minta nem feltétlenül ízléstelen :) 5 fontba került (kb 1800 Ft)

Zara

Ezt a felsőt elég nehéz úgy lefényképezni, hogy látszódjon, hogy néz ki, de megpróbálom elmagyarázni :) Egy féloldalas pamut topon van egy átlátszó fekete muszlin réteg, szintén felemásra szabva, és jobb vállán szegecses díszítés található. Remélem, így jobban érthető, hogy milyen :) 9,99 fontba került (kb. 3500 Ft).

Szeretem a sálakat, a virágos sálakat meg pláne, ráadásul vettem egy piros balerina cipőt, ahhoz szuper lesz :) 7 fontba került (kb. 2500 Ft)

Mango

Ezer éve nem vettem olyan nadrágot, aminek nem kellett levágni a hosszából, de ez ilyen! Nagyon tetszik a színe! 12 font volt (kb. 4200 Ft)

Teljesen egyszerű vékony, V nyakú pulcsi, én maximum ilyet vagyok hajlandó felvenni, vagy kardigánt, valódi pulóvert sosem hordok, télen sem. Imádok bőrkabátot hordani, és az alá szuper lesz ha még kicsit hűvösebb az idő. 5 font volt (kb 1800 Ft)

Nem tudtam választani a réz és az ezüst közül, így megvettem mindkettőt, és az egyiket a tesómnak adtam, ha kell, akkor cserélünk :) 3,99 font volt darabja (kb 1400 Ft)


Ezt a táskát nem én vettem, a szülinapomra kaptam nővéremtől, nagyon régen szerettem volna már egy ilyen fazonú Mango táskát, most 19,99 font volt (kb 7000 Ft). Van hosszú pántja is (lecsatolható).

Claire's

A Claire's ékszereit nem igazán szeretem, ritkán van olyan darab, ami elnyerné a tetszésemet, de most mégis benéztem, és ezt a cuki, bajszos térdzoknit, illetve leopárd mintás harisnyát vettem (nem tudom, mi van velem, hogy ennyi leopárd mintás dolgot vettem :)). Az áruk a képen látható.

Topshop

Imádom az ilyen dupla gyűrűket, már van 2 az ékszeres dobozomban, ő lett a harmadik. 1,5 fontba került (Kb. 500 Ft)


Szegecses, kötött, ujjatlan kesztyű 1 fontért(350 Ft)! Mellékesen jegyzem meg, hogy az eredeti ára 14 font volt.

Ezt a ruhát tesómmal csak cupcake ruhának hívjuk :) A felső része teljesen testhez simuló, az alja pedig tele van tüllel, alsószoknyával, a legfelső réteg pedig a rengeteg flitter, tehát a szoknyája A vonalú, és elég nehéz :) Szerintem nagyon kis különleges darab, jó lehet, esküvőre, buliba, szülinapra, alig várom, hogy felavassam! 12 fontba került (kb. 4200 Ft)A papír műszempillákat már régóta ki szerettem volna próbálni, de elég drága mindenütt, már korábban írtam róluk itt. Ezt a darabot 1 fontért (350 Ft) sikerült most beszerezni, és bár még nem tudom, hova tudom majd London nevezetességeit a szememen hordani, de muszáj lesz alkalmat találnom rá :) 

The Body Shop


A Body shop-ból nem csak ezeket rendeltünk, hanem még sok-sok mást is, egy külön bejegyzésbe férne csak bele :) Elképesztő milyen akciós volt rengeteg termékük Karácsony után, így betankoltunk a kedvencekből, illetve pár újdonságot is vettünk, majd írok róluk tesztet. Az 5 pici szemhéjpúder (1,8 font (kb. 600 Ft) darabja), a nagy pedig pirosító (2,4 font (kb. 800 ft)).

Ti vásároltatok valamit mostanság? Mit? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése