2012. december 15., szombat

Ékszer karácsonyfák - Vintage jewelry christmas trees

Pinteresten barangolva a sok-sok karácsonyi ötlet között rábukkantam egy nagyon különleges, és szerintem roppant jó ötletre: régi, törött, nem használt bizsukból karácsonyfa! Rengeteg ilyet találtam végül, nagy részük képkeretbe van téve, de van 3 dimenziós változat is. Szerintem ez remek módja a hasztalan, nem hordott ékszerek újrahasznosításának. Na de jöjjenek a képek!

Csinálhatunk egész picikét, ha nincs túl sok alapanyagunk:De lehetnek nagyobbak is:
Ezeknél égősort is belekomponált az elkészítő, szerintem fantasztikusan néznek ki, részletes útmutató, leírás, képekkel itt.

Az a legjobb bennük, hogy ahány annyiféle, most jó pár kép következik inspirációnak, ezeknél forrást nem találtam, de az előző kép alatti linken teljesen jó elkészítési útmutatót találtok, így felesleges is másik tutorialt linkelnem.
Az utolsó kép forrását belinkelem, mert legalább 15féle felhasználási módot mutat be régi ékszerek felhasználásra: http://dishfunctionaldesigns.blogspot.co.uk/2012/06/vintage-costume-jewelry-upcycled.html


Ez egy különleges darab: régi gombokból van!

Most jöjjenek a 3D-s verziók:

Plusz egy ötlet: lehet az ajtókoszorúd is bizsukból!Számomra a legérdekesebb ezekben az alkotásokban, hogy egy nagy giccs az összes valahol, mégis roppant jól néznek, nagyon tetszenek! Elég furcsa ellentmondás :)
Na én megyek is szétnézni az ékszertartómban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése