2012. március 1., csütörtök

Cipőékszerek


valentin napi bejegyzésben már esett szó az úgy nevezett shoe clipsekről, vagyis cipőékszerekről, cipődíszekről. Segítségükkel egyszerűen, és gyorsan változatossá tudjuk tenni egyszerű, egyszínű cipőinket. Rengetegféle létezik belőle, és tehetjük a cipőnk orrára, hátuljára, vagy akár oldalára, éppen ahogy kedvünk tartja.
Hasonlóan működik, mint a régi klipszes fülbevalók (amilyen még anyukámnak is volt nem egy). Az adott motívum hátuljára egy ilyen kis fém van ráerősítve (ragasztva, vagy varrva):


Tehát ez a kis fémcsatot rápattintjuk a cipőnk szélére, és már mehetünk is.

Ilyen fémcsatot egyébként számos helyen tudunk rendelni interneten, elképzelhető, egy-egy hobbiboltban is találunk, ha magunk szeretni elkészíteni a cipőékszerünket. Ha emellett döntünk, itt egy tutorial képekben, tényleg nem túl bonyolult elkészíteni. (Az oldal német, én sem tudok németül, de a képek alapján is elég egyértelmű,hogy mi történik.)

Ha pedig vásárlás mellett döntünk elkészítés helyett, itt van néhány oldal, ahol ezt megtehetjük:

(angol, de más országokból is lehet rendelni)

Cuki masnik:


Kövesek:




Különlegesek:




Virágok:




Ez egy amerikai oldal, a kínálatuk nagyon hasonló, mint ez előző oldalé (még a képek is ugyanazok), viszont itt vannak akciók, illetve általánosságban olcsóbb (az akciós darabok között már 6 dollárért is találunk):


Itt nem csak felnőtteknek, kislányoknak is találunk(bár általánosságban itt elég drágák):





És végül, mint mindig, körbenéztem kicsit az etsy-n is, találtam párat, ami nagyon tetszik:











Persze, még rengeteget találunk, ha beírjuk az etsy keresőjébe, hogy "shoe clips", nekem 4723 találatot adott ki, tehát van választék bőven.

Ha nem szeretnénk külföldi oldalról rendelni, a Meskán is lehet találni, bár nem sokfélét. Ebben a shopban szép virágosak vannak:















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése